Remiză albă la Târgu

3

FC Argeș a început sezonul de liga a doua cu o remiză. Alb-violeții au terminat la egalitate, 0-0, în confruntarea de sâmbătă, de la prânz, de la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii. Piteștenii au făcut un joc destul de slab, având puține ocazii de gol. Gorjenii au avut trei oportunități de a marca, însă intervențiile portarului Cătălin Straton au fost exacte și precise. M.D.

3 COMENTARII

  1. Stadionul e blocat, adica constructia noului stadion, din cauza deficitului bugetar, echipa joaca penibil, n-o sa-l mai auzim pe Gentea vorbind despre fotbal in acest an, fiindca nu mai are interes electoral. Dupa aia, daca prostii il realeg, o sa vina iar cu promisiuni pentru sfantu asteapta…

  2. În afara de Gentea care a distrus echipa cu incompetenții lui, as remarca și ajutorul dat de presa locala, care niciodată nu a comentat ce se întâmplă în club. Unde e presa de sport de altădată care investiga și scotea la lumina orice derapaj și care reușea de multe ori sa corecteze problemele?Acum se transmite telegrafic un rezultat și cei din club sunt de capul lor câștigând mii de euro lunar.Acest club este o oglinda a județului, nu domnul primar care ne-a înnebunit cu sensurile giratorii și cu semafoarele.

    • Ce presa locala? Mai vezi in Arges asa ceva? Toti scriu ce aud la telefon sau citesc pe niste comunicate de presa, nu mai exista presa la noi, a inghitit-o pesedeul. Uita-te spre exemplu la acest asa zis ziar care cica face parte dintr-un „trust de presa”, citeste la rubrica redactie, are doar 3 insi care scriu. Ziar facut cu 3 „ziaristi”? Cauta si pe la celalalte asa zise „organe de presa”, toate sunt asa, cu vreo 2-3 insi care stau si scriu ce gasesc si ei pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.