A vrut să violeze o bătrână

0

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, a ajuns în arestul IPJ Argeș după ce a încercat să violeze o bătrână, în vârstă de 85 de ani. Femeia locuia singură iar individul a intrat peste ea în casă forțând ușa. Victima l-a recunoscut pe agresor și, după ce și-a anunțat familia, a sunat la 112. Bărbatul a fost găsit după câteva ore de căutări. Era ascuns în pădure.
În noaptea de 15 spre 16 august, Constantin C., de 69 de ani, din Poienarii de Muscel a băut peste măsură. Omul a intrat în curtea vecinei lui, o femeie în vârstă de 85 de ani, despre care știa că locuiește singură, cu gând rău! A forțat ușa de la intrare, care a cedat, și a intrat în casă. S-a dus în dormitor acolo unde femeia dormea. A început să tragă de ea încercând să o dezbrace. Bătrâna nu a cedat s-a luptat să scape din mâinile lui. Ca să își atingă scopul individul s-a pus peste ea în pat. A avut mai multe încercări. În ciuda vârstei înaintate, femeia a opus rezistență și l-a lovit până când a scăpat din mâinile lui. Constantin C. a fugit și s-a ascuns. Miercuri dimineață, victima și-a anunțat familia despre cele petrecute în timpul nopții, apoi a fost sesizată Poliția.

S-a ascuns în pădure

Ancheta a fost demarată de polițiștii Secției Rurale Schitu Golești, ulterior fiind preluată de lucrătorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung. Victima le-a spus oamenilor legii cine este bărbatul care a atacat-o, recunoscându-l. Omul era cunoscut pentru comportamentul la băutură și mai intrase în curtea victimei fără să i se permită. Când s-au dus la el acasă, oamenii legii au aflat de la soție că în cursul nopții omul nu ajunsese acasă. De altfel, femeia le-a spus că în ultima perioadă bărbatul a căzut în patima alcoolului și lipsește deseori noaptea de acasă. A fost găsit în pădure într-o casă părăsită, spun surse din rândul anchetatorilor. Bărbatul a recunoscut faptele în la audieri. În cursul nopții, Constantin C. a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub acuzația de viol și violare de domiciliu.
Ieri a fost prezentat Judecătoriei Câmpulung cu propunerea arestării preventive. Constantin C. a fost reprezentat de un avocat din oficiu în fața instanței. Judecătorii au admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung și au emis pe numele lui Constantin C. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.