Prinși drogați și băuți, la volan!

0

Polițiștii Biroului Rutier Pitești, care au suplimentat efectivele ce acționau la un eveniment public, au depistat un bărbat de 26 de ani, din Moșoaia, care conducea un autoturism în orașului Mioveni, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.
Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Avea o alcolemie de peste 1,0 mg/l

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie de 33 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Gheorghe Lazăr din Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Având în vedere valoarea în urma testării cu aparatul etilotest, mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai exact tânăra care conducea un autoturism marca BMW, avea 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cea în cauză a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Bogdan Radu