FC Argeș Basketball își prezintă lotul la Memorialul Georgel Ziguli

0

FC Argeș Basketball își va prezenta lotul pentru sezonul 2023/2024 cu ocazia Memorialului Georgel Ziguli, din Pitești Arena. Ediția cu numărul șapte va avea loc în perioada 8-9 septembrie.
La turneul de la Pitești au fost invitate Rapid București, CSM Corona Brașov și Spartak Pleven (Bulgaria). Clubul alb-violet a anunțat și programul întrecerii amicale. Astfel, pe 8 septembrie vor avea loc cele două semifinale. Mai întâi, Rapid se va duela cu Spartak Pleven de la ora 18.00, iar de la ora 20.15 se vor afla față în față FC Argeș și CSM Corona Brașov. Finalele sunt programate pentru 9 septembrie, orele de start fiind aceleași cu cele din prima zi. Intrarea spectatorilor la acest turneu este liberă. n
FC Argeș a disputat până acum două meciuri de verificare. În primul s-a impus în fața celor de la Dinamo București(72-48), în cel de-al doilea a trecut de CS Vâlcea 1924 (98-95), iar în cel de-al treilea s-a impus cu 97-58 în disputa cu Laguna Sharks București. Până la Memorialul Georgel Ziguli, FC Argeș va mai participa la un turneu în Bulgaria, la Plevna, în perioada 4-5 septembrie. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.