Film în premieră, la Cinema “București”

0

Sâmbătă, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Povești indiscrete”, regizat de Cesc Gay, în rolurile principale fiind Anna Castillo, Chino Darín și Javier Rey. 
Într-o notă comică, Povești indiscrete prezintă situații în care ne recunoaștem, dar pe care am prefera să nu le explicăm… sau mai bine zis, să le uităm. Întâlniri neașteptate, momente ridicole și decizii absurde: cinci povești cu o privire acidă, dar plină de compasiune, asupra incapacității noastre de a ne guverna propriile emoții.
Filmul a avut premiera în România în data de 25 august 2023. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 3 septembrie 2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Bacalaureat”, regizat de Cristian Mungiu, în rolurile principale fiind Vlad Ivanov, Maria Drăguș și Adrian Titieni.
Bacalaureat, cunoscut în perioada de pregătire sub numele de Fotografii de familie, spune povestea unui doctor dintr-un mic oraș de provincie care trebuie să decidă care e cea mai bună cale de urmat pentru copilul lui în contextul societății românești de astăzi.
Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.