A început programul de Bugetare Participativă, la Pitești!

0

Primăria Pitești a dat startul unei noi ediții a procesului de bugetare participativă care a început cu etapa de depunere a proiectelor. 
Cetățenii se pot înregistra și pot depune proiectele online, pe platforma: https://eportal.primariapitesti.ro/…/portal+bugetare….
Propunerile de proiecte pentru #Pitești pot fi depuse până pe 30 septembrie 2023 și trebuie să se încadreze într-unul dintre următoarele domenii: Infrastructură: străzi, alei, locuri de parcare, trotuare, zone pietonale; Parcuri, spații verzi și locuri de joacă; Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației; Amenajare spații publice (mobilier stradal, iluminat public etc); Infrastructură educațională și socială; Smart City.

Cum se derulează programul

Programul de bugetare participativă se desfășoară conform următorului calendar: Perioada de depunere a proiectelor: 1-30 septembrie 2023; Perioada de evaluare în comisie, de solicitare a clarificărilor și de validare a proiectelor: 1-30 octombrie 2023; Perioada afișării listei cu proiecte eligibile și a listei cu proiecte respinse: 1-14 noiembrie 2023; Perioada în care cetățenii vor vota proiectele eligibile: 15 noiembrie – 15 decembrie 2023; Perioada afișării listei cu proiectele câștigătoare: 16-30 decembrie 2023; Perioada de implementare: anul bugetar următor derulării procedurii. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.