Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 45 min
• Timp de gătire: 70 min
• Gata în: 1 ore, 55 min
Ingrediente:
• 1.2 kg muşchi de porc
• sare
• piper
• 2 lingurițe muştar
• 1 ceapă
• 2 căţei de usturoi
• 2 mere
• 2 morcovi
• 1 ardei gras roşu
• 50 gr. unt
• cimbru
• 2 ouă
• 1 lingură pesmet
• 50 ml ulei
• 100 ml vin alb
Mod de preparare:
1. Muşchiul se spală, se usucă şi se taie pentru a putea fi umplut. Se condimentează cu sare şi piper, iar partea interioară se unge cu muştar. Se lasă la rece 30 minute.
2. Ceapa şi usturoiul se curăţă, se toacă mărunt şi se călesc în unt încins. Se adaugă morcovii, ardeiul gras şi merele tăiate cubuleţe. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se amestecă cu ouăle bătute şi pesmet.
3. Se umple muchiuleţul, se rulează şi se leagă cu aţă. Se pune într-o tavă cu ulei şi vin îndoit cu apă. Se ţine în cuptorul dinainte încins, 60-70 minute, stropindu-se din când în când cu sosul din tavă. Se serveşte tăiat felii, cu garnituri şi salate după gust.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525