Proiect de 3 milioane lei pentru școlile din Ștefănești

0

Un nou contract de finanțare pentru Ștefăneșt inostru a fost încheiat zilele trecute, acesta având ca obiectiv dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din oraș.S.M.
Contractul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15 – Educație. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.877.371,01 lei cu TVA. Obiectivul general al proiectului este de a crește capacitățile de reziliență ale sistemului educațional prin dotarea cu echipamente IT, mobilier și materiale educaționale a instituțiilor de învățământ aflate pe raza orașului Ștefănești, precum și dezvoltarea competențelor digitale și asigurarea accesului la învățământ de calitate pentru elevii din oraș.
Proiectul vizează dotarea unităților de învățământ din orașul Ștefănești cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Prin realizarea acestui proiect, elevii școlilor din Ștefănești vor beneficia de : # 46 săli de clasă dotate cu echipamente digitale: table interactive, laptopuri/sisteme all-in-one, sisteme de sunet, camere videoconferință, imprimante multifuncționale, scanere documente portabile # 23 săli de clasă dotate cu mobilier și materiale didactice # 3 laboratoare de informatică dotate cu table interactive, sisteme de tip desktop cu monitor/sisteme all-in-one sau laptop, multifuncționale, camere videoconferință, sisteme sunet, routere wifi # 2 laboratoare de chimie dotate cu mobilier specific și materiale didactice specifice, inclusiv echipamente digitale # 2 cabinete școlare dotate cu mobilier specific și materiale didactice specifice, inclusiv echipamente digitale # 2 cabinete de asistență pshiopedagogică dotate cu mobilier specific și materiale didactice specifice, inclusiv echipamente digitale # 1 sală de sport dotată cu echipamente și aparatură sportivă, precum și alte materiale didactice specifice desfășurării activităților sportive din sălile de sport # 1 atelier de practică dotat cu materiale și echipamente didactice, inclusiv echipamente digitale. Perioada de implementare a proiectului este până la 31 decembrie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.