Flori și cișmele pe Bulevardul Pardon din Câmpulung!

0

Jardiniere pe Bulevardul Pardon, made Elena Lasconi – primăria Câmpulung. Joi, a început fixarea bolarzilor și jardinierelor. Vor fi montate și două cișmele, iar pentru a nu fi vandalizate, polițiștii locali vor avea punct fix de pază pe bulevard.
“Subliniez faptul că bolarzii, jardinierele, băncile, coșurile de gunoi și florile nu erau prinse în proiectul de reabilitare. Pentru că detaliile fac diferența și pentru că îmi doresc, sper ca și voi, un bulevard emblemă făcut ca la carte am reușit să mobilizez comunitatea și să obținem peste cinci sute de mii de lei sponsorizare pentru aceste “detalii” esențiale. Cea mai mare contribuție, jumătate din sumă, este din partea Holcim, însă o să revin cu lista de sponsori după ce vor fi montate toate. Bulevardul Pardon face parte din identitatea Câmpulungului. M-am luptat pentru el așa cum fac în fiecare zi pentru fiecare câmpulungean. Lucrările s-au încetinit pentru că îmi doresc să încheiem cu piatră cubică intersecția cu strada Rizeanu la fel ca în celălalt capăt al bulevardului. Important este să fie o lucrare de calitate, să fie un bulevard făcut bine, să fie frumos, cu aer nobil”, a declarat primărița Elena Lasconi. Florile au fost plantate de primărița Elena Lasconi. A mers special la seră și ajutată de fetele de la ADP a reușit să facă toate aranjamentele florale pentru toate jardiniere care urmează să ajungă zilele acestea pe Bulevardul Pardon.
Primărița Elena Lasconi are un mesaj pentru câmpulungeni. Și anume dacă văd pe cineva care dorește să vandalizeze obiectele stradale sau să fure florile să sune imediat la Poliție. Poliția Locală va avea punct fix pe Bulevardul Pardon. B.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.