Fugea din arest la domiciliu ca să fure!

0

Plasat în arest la domiciliu după ce a comis o tâlhărie și un furt, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Pitești, a încălcat, în mod repetat, măsura și a plecat de acasă…ca să fure! Polițiștii Secției 2 Pitești au stabilit că individul a evadat de mai multe ori. Bărbatul este același care pe 15 septembrie a vrut să ia cafea într-o sticlă adusă de acasă, de la un dozator, fără să plătească și l-a lovit pe paznicul supermarketului care încerca să-l oprească.
Marcel V., de 46 de ani, din Pitești le-a dat multă bătaie de cap oamenilor legii. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au întocmit pe numele lui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de evadare și furt. ”În zilele de 17, 18 și 19 septembrie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiști în afara locului stabilit pentru executarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, stabilită ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal în care cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, măsura fiind dispusă de instanța de judecată în ziua de 16 septembrie a.c.. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 13 spre 14 septembrie, precum și în ziua de 18 septembrie, cel în cauză ar fi sustras mai multe bunuri din două societăți commercial” a transmis IPJ Argeș. Așadar, la una dintre evadări bărbatul a făcut ce știa el mai bine, adică a furat. Se bănuiește că și la celelalte a procedat la fel. Ca să-l potolească, polițiștii au emis marți pe numele lui o ordonanță de reținere pentru 24 de ore și l-au dus în arestul IPJ Arge de unde nu mai avea cum să plece. Ieri a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Până la închiderea ediției noastre sentința nu a fost dată. Marcel V. este bărbatul care pe 15 septembrie s-a dus într-un supermarket din Pitești, unde, prin întrebuințarea de amenințări, a sustras arome pentru cafea dintr-un recipient amplasat lângă dozatorul de cafea.
De asemenea, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul a furat, din același magazin, o sticlă de băutură alcoolică. Pe 13 septembrie a.c., bărbatul a fost prins în flagrant delict după ce a sustras, din două magazine, o sticlă de băutură alcoolică și țigări.M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.