Pasiunea pentru o femeie i-a luat mințile!

0

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Pitești, a fost reținut de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești după ce împotriva lui au fost făcute mai multe plângeri pentru distrugere și amenințare. Bărbatul a făcut o pasiune pentru o tânără, cu care a avut o relație, și după ce totul s-a sfârșit a început să o amenințe și să-i provoace numeroase probleme.
Andrei P., de 36 de ani a avut o relație cu o tânără pe care a cunoscut-o într-un bar. Ea lucra acolo, iar el era client…frecvent! Timp de aproximativ 6 luni cei doi au fost iubiți dar povestea lor amoroasă s-a sfârșit în luna iulie. Din august, pentru tânără au început problemele. Atunci când se îmbăta, Andrei .P punea la cale o răzbunare împotriva celei ce l-a părăsit. Potrivit anchetatorilor, în noptea de 17 spe 18 august, s-a dus în parcarea bocului unde locuiește tânăra și a distrus oglinda retrovizoare de la mașina ei. În noaptea de 2 spre 3 septembrie, s-a dus, din nou, în parcare și cu o sticlă, a spart toate geamurile autoturismului. Pe 9 septembrie a constatat că nu mai este lăsat să intre în barul în care a cunoscut-o pe fosta iubită. De supărare a amenințat că va da foc localului. În noaptea de 11 spre 12 spetembrie s-a dus la bar și a vărsat combustibil pe pereți. A doua zi, pe 13 septembrie a amenințat-o cu moartea pe fosta iubită.

Ordin de protecție

Ca urmare a celor de mai sus, tânăra a cerut un ordin de protecție. Judecătoria Pitești i-a admis luni solicitarea. Potrivit deciziei magistraților, Andrei P. este obligat să păstreze o distanță de minim de 100 de metri față de femeie, de copiii ei, de locuință și de locul de muncă. Nu are voie să ia legătura cu ea la telefon, prin e-mail sau prin intermediul altor persoane. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au întocmit pe numele lui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere și l-au reținut pe Andrei P. Când s-a văzut în arest acesta a promis că se va potoli. Andrei P a mai avut probleme cu legea în 2015 când a fost condamnat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.
M.Sandu