Cel mai prost tâlhar a ajuns în arest!

0
0

Dacă ar fi concurat pentru titlul de ”Cel mai prost tâlhar”, un bărbat, în vârstă de 33 de ani , ar fi putut să câștige detașat. Acesta a atacat o femeie și i-a furat geanta de pe umăr, iar ceea ce a urmat pare a fi o scenă dintr-un film de comedie. Bărbatul mergea pe bicicletă, a lovit-o și i-a smuls geanta. A vrut să fugă numai că, fiind beat, nu a putut menține direcția și a căzut în șanț, cu tot cu bicicleta. Păgubașa s-a dus la el și profitând de faptul că bărbatul se chinuia să se ridice și-a recuperat geanta și a fugit. Ulterior a sunat la 112.
Întâmplarea a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20.30 la Mărăcineni. Victima mergea pe jos, pe DN 73. La un moment dat, pe lângă ea a trecut, mergând pe bicicletă, Constantin M., de 33 de ani, din comuna Vitomirești, județul Olt. Bărbatul a lovit-o pe femeie, i-a prins geanta și a smuls-o, apoi și-a continat drumul pedalând ca să dispară din zonă. Nu a reușit! Era beat și după câțiva metri s-a dezechilibat și a căzut în șanț, cu bicicleta peste el. Atunci femeia, care îl urmărise, și-a recuperat geanta și a fugit. Peste aproximativ două ore, după ce a ajuns acasă și a povestit familiei ce i s-a îmtâmplat, a sunat la 112 și a sesizat tâlhăria. Le-a furnizat oamenilor legii descrierea tâlharului și individul a fost prins în Pitești, de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești. Chiar dacă nu a rămas cu geanta furată, fapta lui Constantin M. rămâne! Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată și a fost reținut sâmbătă noaptea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au înaintat Judecătoriei Pitești propunerea de arestare preventivă a bărbatului.
Instanța a admis cererea și a meis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Imediat cum a aflat decizia magistraților, Constantin M. a depus contestație.

Se afla sub supraveghere după o altă condamnare

Constantin M. este recidivist. El a fost arestat preventiv în iulie 2021, iar în octombrie 2021 a fost plasat în arest la domiciliu după ce a fost acuzat de tentativă de viol și de tâlhărie calificată. În timpul procesului victim și-a retras plângerea pentru tentativa de viol și a rămas numai cu acuzația de tâlhărie pentru care a fost condamnat, în iunie 2022, la 3 ani închisoare cu suspendare având un termen de supraveghere tot de 3 ani. Se pare că bărbatul a mai avut și alte probleme cu legea și nu se afla la prima condamnare. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.