Și-a bătut concubina și copilul

0

Furios pe concubina care a vrut să-l dea afară din casă, un bărbat a împins-o pe femeie pe scări, deși aceasta avea copilul în brațe. Apoi a urmărit-o până în fața blocului unde a lovit-o atât pe ea cât și pe minorul în vârstă de 3 ani. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
”În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală intrafamilială. Din verificările efectuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Pitești a rezultat că un bărbat de 39 de ani, din Ștefănești, ar fi agresat pe concubina acestuia și pe fiul lor minor, în timp ce se aflau pe scara unui bloc de locuințe și în fața imobilului. De asemenea, în seara zilei precedente, cel în cauză ar fi amenințat-o pe concubina sa. După parcurgerea procedurii de evaluare a riscului, conform Legii 217/2013 privind combaterea violenței domestice, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie (două acte materiale), conform art. 206 și 199 din Codul Penal. După administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeș.

Concubinul este recidivist

Ieri Adrian P., de 39 de ani, despre el fiind vorba, a fost prezentat Judecătoriei Pitești, cu propunerea de arestare preventivă, propunere admisă de magistrați. Anchetatorii au stabilit că a avut un conflict cu femeia și aceasta a vrut să-l dea afară din casă. El a refuzat și atunci concubina și-a luat în brațe fiul, în vârstă de 3 ani, și a ieșit pe casa scării, cu intenția de a pleca ea. Bărbatul a lovit-o și a împins-o pe scări. A căzut, suferind leziuni atât ea cât și copilul. Conflictul a continuat și în fața blocului acolo unde, din nou, a lovit-o pe femeie și pe cel mic. Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Pitești împreună cu mama. S-a constatat că nu au leziuni grave. Cu toate acestea, ținând cont de violența de care a dat dovadă bărbatul, dar și de trecutul lui, oamenii legii au ales să ia o măsură drastică, astfel de explică mandatul de arestare preventivă. În anul 2005, bărbatul a fost condamnat la 10 ani, închisoare, de către Judecătoria Curtea de Argeș pentru viol.
În 2013, în timp ce era eliberat condiționat a condus băut și a provocat un accident părăsind locul evenimentului. A primit o nouă condamnare, de 883 de zile de închisoare.M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.