Angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni

0
1

Penitenciarele din țară se confruntă cu lipsa de personal și pentru a acoperi acest deficit Administrația Națională a Penitenciarelor a scos la concurs mai multe posturi. La Penitenciarul Mioveni sunt 5 posturi vacante, toate pentru bărbați. Se pot înscrie absolvenții cu diplomă de bacalaureat. 
La nivel național au fost scoase la concurs pentru ocupare, din sursă externă, 35 posturi vacante de agent operativ, doar bărbați, pentru unitățile penitenciare. Sunt vacante câte cinci posturi la Penitenciarul Mioveni, Giurgiu și Rahova și câte patru Penitenciarul Arad, Jilava, Constanța – Poarta Albă, Gherla și Tulcea. Penitenciarul Mioveni scoate la concurs, din sursă externă, cinci posturi de agent operativ. Condiţiile specifice de ocupare a postului sunt: nivel minim de studii: studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate potrivit legii; abilități fizice, motrice și de coordonare (se verifică prin probă sportivă eliminatorie); cunoştinţe de operare pe calculator: nivel I (se verifică prin probă practică eliminatorie); autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi. Candidații vor susține: probă sportivă pentru evaluarea performanţei fizice; probă practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului; interviul; proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.

Înscrierile se fac până pe 9 octombrie

Pentru înscriere, candidații trebuie să depună următoarele documente: cererea de înscriere, cu o singură opţiune pentru un singur post din acelaşi anunţ, care cuprinde şi acordul privind înregistrarea audio sau audiovideo a probei interviului; copia actului de identitate (buletin/carte de identitate/carte de identitate provizorie/paşaport); curriculum vitae – model european; copia livretului militar, unde este cazul; copia diplomei de bacalaureat şi a foii matricole sau copia adeverinţei aflate în termen de valabilitate, care să ateste absolvirea studiilor necesare pentru ocuparea postului scos la concurs; copia carnetului de muncă şi/sau copia adeverinţei care să ateste locurile de muncă avute anterior; cazierul judiciar; declaraţie pe propria răspundere din care rezultă că u au antecedente penale, nu au încetat raporturile de serviciu dintr-o funcție publică, din motive disciplinare, în ultimii 5 ani și nu au fost agenți sau colaboratori ai Securității sau al vreunui serviciu de infromații.
Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs până la data de 09.10.2023, inclusiv, ora 15.00. În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08.00– 15.00, la Penitenciarul Mioveni. Taxa de examinare psihologică este în cuantum de 70 lei şi se achită înaintea examinării, la poştă, prin mandat poştal sau la orice bancă, prin ordin de plată. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.