La numai 25 de ani, boberul Ciprian Daroczi s-a retras din activitate!

0

Boberul român Ciprian Nicolae Daroczi şi-a anunţat, luni seară, pe Instagram, retragerea din activitate la numai 25 de ani.
‘’După 7 ani, două ediţii ale Jocurilor Olimpice şi multe competiţii internaţionale la care am câştigat medalii şi m-am clasat pe podium, dar şi alte momente frumoase, am decis să mă retrag din sport’’, a anunţat sportivul argeșean pe rețeaua de socializare menţionată. ‘’Am avut experienţe unice, am întâlnit oameni cu care am împărţit aceeaşi pasiune pentru sporturile de iarnă. Vreau să îi mulţumesc pilotului meu @mihaitentea, colegilor, antrenorului @danielpacioianu, prietenilor şi familiei cu care am împărtăşit această experienţă. Acum e timpul pentru mine să merg mai departe spre următorul capitol al vieţii mele’’, a mai spus Daroczi.

Pe podiumul european și mondial

Daroczi a practicat atletismul la CSM Pitești, participând şi la Campionatele Mondiale de juniori din 2015 de la Cali (Columbia), iar apoi a trecut la bob în 2017. Ulterior a participat la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 (locul 18 la bob-2) şi 2022 (locul 16 la bob-2 şi 13 la bob-4). Daroczi şi-a trecut în palmares trei titluri de campion european de tineret (2019, 2021) şi unul de campion mondial de tineret (2021). Cel mai bun rezultat la Campionatele Mondiale de seniori a fost un loc 10 în 2019, la Altenberg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.