Remiză albă cu liderul campionatului

0

FC Argeș a ratat șansa de a ajunge pe loc de play-off, după ce a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de sâmbătă, de la Mioveni, cu CSC Șelimbăr, liderul ligii secunde.
După o primă repriză mai modestă pe faza ofensivă, Argeșul a crescut presiunea pusă pe adversar, iar ocaziile de gol au început sa apară, însă Angelov, Rusu, Turda și Tudose nu l-au putut învinge pe portarul oaspeților din poziții ideale. În ultimele minute ale partidei, piteștenii își puteau trece în cont cele trei puncte, însă Lumbu a respins cu capul, de pe linia porții, șutul lui Mario Tudose. Alb-violeții au solicitat penalty în două rânduri, după ce doi jucători ai sibienilor au atins balonul cu mâna, însă centralul Iulian Dima nu a acordat nimic. Prestația arbitrului bucureștean i-a enervat la maximum pe oficialii gazdelor și pe spectatorii care au asistat la acest meci, la finalul partidei cavalerul fluierului fiind huiduit la scenă deschisă. În urma acestui rezultat, FC Argeș a rămas pe locul 8, cu cele 11 puncte, acumulate în opt etape, cu unul mai puțin decât CSC Dumbrăvița, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Următorul joc al alb-violeților este programat joi, de la ora 17.00, în Capitală, cu CSA Steaua.
Liga 2, Sezonul
2023-2024, Etapa 8
FC Argeș – CSC Șelimbăr 0-0
FC Argeș: Bucur – Tofan, Turda(cpt)(min.81 Pîrvu), Tudose, Rizzi – Răuță(min.84 Bujor), Panait – Buhăcianu(min.68 Bertrand), Haită(min.46 Rădescu), Rusu(min.81 Babin) – Angelov
Rezerve: Straton, Scarlatache, Rădescu, Babin, Mitoi, Pîrvu, Bujor, Bertrand, Grigore
Antrenor: Eugen Beza
CSC Șelimbăr: Roșca – Mitrea, Lumbu, Natea, Palmeș – Tudor, Panos(min.69 Luca) – Hernando, Năstăsie(cpt)(min.59 Soare), Monea(min.69 Berisha) – Rotund(min.59 Schieb)
Rezerve: Mitrovic, Alexe, Crișan, Berisha, Luca, Soare, Moussinga, Schieb, Vînău
Antrenor: Claudiu Niculescu
Cartonașe galbene: Panait, Buhăcianu, Rusu, Turda, Angelov / Mitrea, Natea, Berisha
Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti) / A1: Doru Zamfir (Slatina) / A2: Vlad Bârleanu(Bucureşti). Arbitru de rezervă: Marius Bădoiu(Craiova)
Observator de arbitri: Sava Cristian (Bacău)
Delegat de joc: Constantinescu George (Slatina)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.