”Sperăm să piardă acum, pe propriul teren!”

0

Antrenorul Mioveniului, Constantin Schumacher a prefațat într-o conferință de presă meciul de astăzi de la Hunedoara. În fața jurnaliștilor au mai fost prezenți și jucătorii Flavius Croitoru și Ovidiu Duțan.
”O partidă foarte grea, jucăm cu o echipă care evoluează de patru ani împreună, nu a pierdut acasă de foarte mult timp, sperăm să o facă acum! Are în componență jucători care au evoluat la nivelul Ligii 1 și Ligii 2. Sunt aceiași jucători și antrenor de mult timp, echipa are automatisme de joc, foarte bine puse la punct, dar eu sper ca echipa mea să se adapteze și să facem un joc bun. Am mai avut teste de maturitate, cu echipe care vor promovarea și în play-off, dar jucăm cu o echipă bună acum, am jucat și amical contra ei, știm ce vrea, dar important e cum ne vom prezenta noi. Corvinul e o echipă care nu a pierdut acasă de foarte mult timp, dar dacă noi vom fi atenți pe ceea ce am pregătit, pe organizare, cred că vom face un rezultat bun. Este o echipă care nu are obiectiv promovarea, pentru că nu are dreptul, cred că obiectivul e Cupa României. Cu Chindia Târgoviște a jucat cu majoritatea jucătorilor pe care mizează și în campionat și e posibil să fie o uzură acolo. Dar, acolo e o echipă matură, cu experiență. Important e ca echipa mea să se adapteze rapid și să fie la capacitate maximă. Sunt sigur că, pentru noi, meciul cu Progresul a arătat că avem valoare, chiar dacă am jucat cu ultima clasată. Am avut foarte multe ocazii de gol, sunt bucuros de asta, sunt sigur că vom avea oportunități și la Corvinul și trebuie să marcăm când vom avea șansa ”Pentru orice echipă, cele opt etape care mai sunt de jucat până se întrerupe campionatul, sunt foarte importante, de acum fiecare echipă își cunoaște adversarul, sistemul, știe ce joacă. De acum, toate echipele vor fi pregătite, toți ne-am format și organizat, știm cum arată adversarele. Cele opt etape rămase sunt foarte importante pentru toate echipele, să găsească ritmul și să atingă obiectivele pe care le au” a spus Shcumacher.
”Ne așteaptă un meci dificil, poate cea mai dificilă d epână acum! Așa cum a spus și Mister, ei joacă de mult timp împreună și au meciuri bune acasă. Sper ca noi să fim montați la ora jocurliu și să facem un joc bun, pentru a aduce punct sau puncte din această deplasare! – Flavius Croitoru, portar.
”Suntem în fața unei deplasări luni și a unui joc foarte greu. Trebuie să intrăm pe teren cu ambiți și atitudine și să câștigăm acest meci! Vrem punct sau puncte din această deplasare!” – Ovidiu Duțan,

Etapa 8
# Ceahlăul – Unirea Dej 1-0
# Concordia Chiajna – CSM Slatina 1-0
# CSC Dumbrăvița – Metaloglobus 1-1
# Csikszereda – Chindia 1-0
# Progresul Spartac – CS Tunari 1-2
# CSM Reșița – Viitorul Tg Jiu 1-1
# FC Argeș – Comunal Șelimbăr 0-0
# Unirea Slobozia – CSM Alexandria 1-0
# Gloria Buzău – Steaua s-a jucat ieri
Astăzi: # Corvinul – CS Mioveni (16:00- TV)
Etapa 9
Joi, 5 octombrie
# Steaua – FC Argeș (17:00 – TV)
Sâmbătă, 7 octombrie
# Viitorul Tg Jiu – Concordia Chiajna (11:00)
# CS Mioveni – CSM Reșița (11:00)
# Chindia – Progresul Spartac (11:00)
# Metaloglobus – Csikszereda (11:00)
# Unirea Dej – CSC Dumbrăvița (11:00)
# CSM Alexandria – Ceahlăul (11:00)
# CSM Slatina – Gloria Buzău (TV)
Duminică, 8 octombrie
# Comunal Șelimbăr – Unirea Slobozia (11:30 – TV)
Luni, 9 octombrie
# CS Tunari – Corvinul Hunedoara (11:00 – TV)