Omorât de o creangă!

0

În timp ce se afla la pădure, la tăiat de lemne, Ion T., de 61 de ani, a murit după ce l-a lovit o creangă. Bărbatul a fugit din calea copacului pe care îl tăiase, cu un alt bărbat, dar a fost lovit de o ramură în cap. La sosirea echipajelor de salvare bărbatul era decedat, atât de puternică a fost izbitura. M.Sandu
Nefericita întâmplare a avut loc ieri, în pădure la Mihăești. Ion T., în vârstă de 61 de ani, din comuna Mihăești, s-a dus la tăiat de lemne împreună cu un alt bărbat în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate. Cei doi au retezat un arbore și au încercat să se îndepărteze. În timp ce se ferea din calea copacului, Ion T. a fost lovit de o creangă.
Lovitura a fost atât de puternică încât bărbatul a fost trântit la pământ și a rămas inconștient. Cel care îl însoțea a sunat la 112.
Un echipa de pompieri și unul al Serviciului de Ambulanță Argeș au mers în pădure.
Din nefericire, când au ajuns echipele de salvare bărbatul era decedat.
La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung și un tehnician criminalist. Oamenii legii au constatat că nu a căzut copacul peste bărbat, așa cum se crezuse inițial, ci a fost lovit doar de o creangă. A fost întocmit dosar penal iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.