Protestatarul a plecat de la Pitești, pe jos, la București!

2

Un angajat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a recurs la un protest inedit! După ce a declarat că va intra în greva foamei și a stat o vreme în fața sediului instituției, Ion Ion Bogdăneci, despre el fiind vorba, a decis să meargă la București pe jos, până la sediul Parchetului General. M.S. Foto argespress.ro

Ion Bogdăneci a pornit joi, pe jos, spre București și a fost depistat de polițiști pe autostrada București-Pitești, la kilometrul 90. Cum pietonii nu au voie pe autostradă, a primit un avertisment și a fost adus înapoi la Pitești. Aici, protestatarul nu a renunțat la intenția lui și a plecat, din nou, spre Capitală, de această dată pe șoseaua veche, respectiv DN7.

Bărbatul, angajat ca muncitor mecanic, este supărat că i s-a pus în vedere să elibereze camera centralei acolo unde își amenajase un birou. Acesta ocupa încăperea de aproximativ 8 ani, având acolo un birou și un scaun deși, potrivit reglementărilor în vigoare în camera centralei se interzice depozitarea în încăperea centralei termice a unor utilaje sau materiale care nu au legătură cu exploatarea efectivă a acesteia.

2 COMENTARII

  1. I-auzi pentru ce protesteaza el!

    Nu il lasa sa isi faca culcush la servici, sa aiba si el unde sa mai motzaie…

    Si zi asa, daca s-a putut 8 ani de zile sa mai traga cate un pui de somn in camera centralei, de ce sa nu se poata si de acum incolo?

    Doar lucreaza la STAT, nu-i asa?

    P.S.
    Românul s-a născut poet și neamțul s-a născut harnic

  2. Da ma, asta era hiba justiției postdecembriste! Cumva era cumul de funcții , avea si program cu publicul la birou si la ghișeu( fiind mecanic poate meșterea si un ghișeu mai mic ) , si la mecanica si a deranjat conducerea justiției ,cumul clar ca era doar mecanic ! Nu era la conducere sau Doamne ferește ! In curtea constitutiei ! Probabil le era frica ca o sa ceara si pensie specială si se diminua fondul pentru ‘ jupani’ Ma si mir ca nu l-au scos neconstituțional! Poate chiar revoluționar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.