Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 5 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  I-auzi pentru ce protesteaza el!

  Nu il lasa sa isi faca culcush la servici, sa aiba si el unde sa mai motzaie…

  Si zi asa, daca s-a putut 8 ani de zile sa mai traga cate un pui de somn in camera centralei, de ce sa nu se poata si de acum incolo?

  Doar lucreaza la STAT, nu-i asa?

  P.S.
  Românul s-a născut poet și neamțul s-a născut harnic

  Reply
 2. 2

  Radu2

  Da ma, asta era hiba justiției postdecembriste! Cumva era cumul de funcții , avea si program cu publicul la birou si la ghișeu( fiind mecanic poate meșterea si un ghișeu mai mic ) , si la mecanica si a deranjat conducerea justiției ,cumul clar ca era doar mecanic ! Nu era la conducere sau Doamne ferește ! In curtea constitutiei ! Probabil le era frica ca o sa ceara si pensie specială si se diminua fondul pentru ‘ jupani’ Ma si mir ca nu l-au scos neconstituțional! Poate chiar revoluționar!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .