Cadavrul a zăcut în curte o zi și o noapte

0
  • Crimă la Recea

O crimă a fost descoperită vineri seara în comuna Recea. Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiat cu un cuțit de 9 ori. Pe lângă leziunile provocate de cuțit, victima era și bătută măr. Curios este faptul că bărbatul decedat a stat prăbușit în curte o noapte și o zi până când a cadavrul lui a fost văzut de o vecină. Vărul lui a fost arestat fiind acuzat de omor. Nu recunoaște că el ar fi criminalul deși există probe că ar fi comis fapta. M.Sandu
Vineri seara, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Recea, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit decedat, în curtea imobilului său, unde locuia singur. Omul era prăbușit în curte și avea multiple leziuni pe trup, unele produse prin înjunghiere. Cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, pentru omor. Oamenii legii au numărat nouă plăgi prin înjunghiere pe trupul victimei dar și multiple leziuni ca urmare a loviturilor. Tot vineri seara a fost reținut și principalul suspect, Titi T., de 52 de ani, din comuna Recea, nimeni altul decât un văr al victimei.

Suspectul nu recunoaște

Joi seara, cei doi au plecat împreună de la cârciuma din sat, ambii fiind băuți. Se pare că s-au luat la ceartă, iar bărbatul de 40 de ani a fost atacat. A fost bătut măr și înjunghiat de mai multe ori. S-a prăbușit în curte acolo unde a stat toată noaptea și toată ziua. Când a fost depistat de oamenii legii presuousul autor, Titi T., avea urme de sâge pe haine, spun surse din rândul oamenilor legii. De asemenea, cuțitul folosit în timpul comierii faptei a fost găsit la locuința lui. Cu toate acestea omul nu recunoaște crima. ”Vineri spre sâmbătă a fost descoperit trupul. Avea multiple plăgi înjunghiate cu caracter vital. Este exclus să fi supraviețuit mult timp după leziuni. Nu rezultă că ar fi stat mult timp într-o perioadă de agonie. Omorul a fost comis în noaptea de joi spre vineri. Avem o situație atipică în care persoana bănuită nu recunoaște faptele. Elementele de probatoriu urmează a fi verificate ulterior pe calea expertizelor din această cauză”, a declarat Laurețiu Palaghiea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Titi T. a fost reținut vineri noaptea pe bază de ordonanță iar sâmbătă a fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis cererea și a emis pe numele acestuia un mandat pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.