Ion Georgescu rămâne în arest! Decizia Curtii de Apel Pitești!

3

În urmă cu puțin timp, magistrații Curții de Apel Pitșeti au respins cotestația  depusă de primarului Mioveniului, Ion Georgescu. Acesta rămâne în arest.

Iată mai jos decizia magistraților. M.S.

În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală raportat la art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul GEORGESCU ION , împotriva încheierii nr. 143 din data de 05 octombrie 2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş – Secţia penală, în dosarul nr.4939/109/2023. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată astăzi, 12 octombrie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală.

3 COMENTARII

  1. Dl. Georgescu nu merita situatia in care este. In timpul construirii spitalului din Mioveni, si-a pus sanatatea personala pe planul doi. Spitalul trebuia construit inainte de toate. Stiu lucrul acesta ca persoana care a vazut realitatea. Pentru noi, cititorii, e usor sa comentam…a facut sau nu, a furat sau nu…Cert este ca o persoana intr-o asemenea functie e cuplat 24/24 la problemele urbei iar factorul stress nu e de neglijat.Nu oricine poate manageria o asemenea functie si multe lucruri intr-o asemenea pozitie vin din scoala vietii. Ca persoana l-am cunoscut modest si personal nu mi-am schimbat parerea. ii doresc tot binele din lume, dar, acum va trebui sa indure. Prietenii politicieni il vad acum ca persoana nefrecventabila….pacat.

  2. De unde avea 30.000 de euro teroristul lui Gentea Valerica sa dea primarului Georgescu?
    Nu cumva de la Gentea pentru ca Valerica era catelul lui?
    Ce se dadea Gentea de ceasul mortii sa organizeze ratatii de la politia locala
    Ce a mai terorizat nemernicii astia pitestenii la ordinul lui Gentea.
    Politia locala trebuie desfiintata asta trebuie sa faca si sa aiba in program viitorul primar.
    Banii dati acestor ratati trabuie sa fie dati copiilor si scolilor din Pitesti.
    Ce se ascundea in spatele teroristilor :jaful,mita,tinerea sub teroare a pitestenilor.
    Lipitori de afise ,agresivi,amenintari la adresa oamenilor.
    Acelasi lucru se intampla si cu firma de paza de la sala Polivalenta si de la stadion:agresivi,vorbesc urat,ataca fotbalisti ,ziaristi .
    Dica si alti oameni cunoscuti au avut probleme cu retardatii astia mintali .
    DNA ar trebui sa cercetezeacest contract dubios cu aceasta firma obscura de paza pentru ca sunt informații ca Gentea isi ia partea de la gansterii astia.

    • De unde mama dreaku’ a mai apărut specimenul acesta sordid cu comentariile lui infecte ?
      Parca se curățase rubrica de comentarii si astfel de indivizi încetaseră sa-si mai verse zoaiele lor verbale la aceasta rubrica.
      Ce facem , o luam de la capăt ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.