Ședință de Consiliu Local la Mioveni

1

În lipsa primarului Georgescu lucrurile în orașul Mioveni decurg în continuare fără probleme, dovadă fiind și întâlnirea Consiliului Local de ieri care s-a întrunit în ședință publică extraordinară de îndată. S.M.
După cum se știe, atribuțiile primarului au fost preluate în această perioadă în Primărie de viceprimarul Ciprian Țurlea. Ședința de ieri nu a fost însă condusă de acesta, pentru că și până acum, primarul era doar invitat la întâlnire, ci de presedintele de sedință – Valentima Drăgușinoiu. Pe ordinea de zi s-au aflat două puncte: # aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2023 și # aprobarea actualizării documentației tehnico-economice (faza D.A.L.I) si a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni” finanțat în cadrul Planului Național de Redresare si Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Axa de Investiții I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.
Ședința de ieri s-a desfășurat online. Ordinea de zi a şedinţei a fost adusă și la cunoştinţa locuitorilor orașului fiind publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro.

1 COMENTARIU

  1. Din stenogramele publicate in presa am aflat cine i-a suflat primarului corupt Georgescu (si implicit corupatorului Valerica) postul de doctor la spitalul Mioveni:
    viceprimarul Țurlea care a semnat ceva intr-o saptamana in care Georgescu a lipsit (fiind in deplasare).
    Asteptam presa de calitate sa afle ce doctor a fost angajat la Mioveni in perioada respectiva si poate ne facem noi o idee despre cum a castigat doctorul respectiv razboiul shpagilor.

    Macar sa ne ferim de el, caci daca ajungem sa ne trateze stim la ce sa ne asteptam…

    P.S.
    Are curaj Curierul Zilei sa se transforme in ziar de investigatii sau ramane la nivelul de ziar de partid, preocupat sa nu deranjeze baronii locali argeseni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.