Ședință de Consiliu Local la Mioveni

1

În lipsa primarului Georgescu lucrurile în orașul Mioveni decurg în continuare fără probleme, dovadă fiind și întâlnirea Consiliului Local de ieri care s-a întrunit în ședință publică extraordinară de îndată. S.M.
După cum se știe, atribuțiile primarului au fost preluate în această perioadă în Primărie de viceprimarul Ciprian Țurlea. Ședința de ieri nu a fost însă condusă de acesta, pentru că și până acum, primarul era doar invitat la întâlnire, ci de presedintele de sedință – Valentima Drăgușinoiu. Pe ordinea de zi s-au aflat două puncte: # aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2023 și # aprobarea actualizării documentației tehnico-economice (faza D.A.L.I) si a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni” finanțat în cadrul Planului Național de Redresare si Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Axa de Investiții I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.
Ședința de ieri s-a desfășurat online. Ordinea de zi a şedinţei a fost adusă și la cunoştinţa locuitorilor orașului fiind publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro.