FC Argeș a fost amendată de FRF!

0

După meciul FC Argeș – CSC 1599 Șelimbăr, din runda cu numărul 8 a ligii secunde, FRF a decis sancționarea clubului din Trivale din cauza comportamentului suporterilor. M.D.
În baza dosarului cu nr. 558/CF/2023 LIGA 2, Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal a hotărât următoarele sancțiuni la ședința din 04 octombrie 2023: “În baza art. 82.1, 3b – 83.2.c cu aplicarea art. 54.2 din Regulamentul Disciplinar, FC Argeș se sancționează cu penalitate sportivă de 5000 lei.”

Riscă să joace meciurile fără spectatori

Comportarea neregulamentară a spectatorilor, prin prisma scandării de cuvinte/expresii jignitoare și obscene, a continuat și la meciul din deplasare cu CSA Steaua, astfel că la următoarea abatere, clubul alb-violet a fost atenționat de forurile decizionale că este pasibil de sancțiuni mai aspre.
Comisia de Disciplină a notificat FC Argeș că dacă abaterile vor continua se poate ajunge în situația în care echipa să își desfășoare meciurile de acasă fără spectatori. Oficialii grupării din Trivale au făcut un apel către suporteri cărora le cer să nu mai înjure arbitri: ”Vă rugăm să evitați scandarea de cuvinte/expresii jignitoare și obscene pentru a preîntâmpina o astfel de sancțiune, echipa având în acest moment nevoie de sprijinul fanilor pentru a putea să își îndeplinească obiectivul, promovarea în Superligă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.