Lovită de mașină în timp ce traversa!

1
0

O femeie, în vârstă de 60 de ani, a ajuns la spital ieri, după ce a fost victima unui accident rutier, la Lunca Corbului. Polițiștii care au făcut cercetările la fața locului au constatat că accidentul a avut loc pe fondul unei traversări neregulamentare. M.Sandu
Accidentul s-a petrecut joi dimineață, pe DN 65, la Lunca Corbului, în apropiere de restaurantul Stejarul. M.V., o femeie, în vârstă de 60 de ani, din comuna Bârla, traversa atunci când a fost lovită de un Renault condus de Marian T., de 47 de ani, din județul Olt, care se îndrepta dinspre Pitești către Slatina. În urma impactului femeia a fost proiectată pe asfalt, acolo unde a rămas întinsă. A fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Avea multiple contuzii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. La o primă verificare se pare că femeia traversa prin loc nepermis fără să se asigure atunci când a fost lovită.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

1 COMENTARIU

  1. Peste 60 minute a durat pana a sosist salvarea…Bataie de joc.Politia la fel a venit si mai tarziu.Ar trebui specificat in articol ca au vrut sa-i linseze unii ca s-au miscat atat de greu !Mai trebuie mentionat ca nu e primul caz de traversare aiurea acolo…sunt prosti rau !A mai murit una acum 2-3 ani in aceleasi conditii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.