Polițiștii argeșeni au donat sânge

0

Nevoia de sânge rămâne una actuală, față de care polițiștii argeșeni au oferit sprijinul, prin gestul de a dona sânge.

Astfel, mai mulți polițiști au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești.

Donarea de sânge a devenit mai facilă, prin posibilitatea de a face programarea pentru donare prin intermediul aplicaților gratuite, ce oferă și informații de suport despre condițiile necesare donării.

Sperăm că un număr cât mai mare de oameni ce îndeplinesc condițiile de a dona sânge, să meargă la centrele de transfuzie sanguină și să facă acest gest, deoarece nevoia de sânge în domeniul medical este una permanentă.

*

Știați că sângele donat salvează două vieți, iar donarea este benefică și pentru donator?

Dincolo de motivarea nobilă, orice persoană poate ajunge în situația nedorită de a fi supus unei proceduri medicale care să implice o transfuzie.

Pentru a verifica ce condiții trebuie îndeplinite pentru a dona sânge, dar și pentru ca activitatea să se desfășoare cât mai rapid posibil, puteți face o programare a donării, la oricare centru din țară, prin una dintre aplicațiile dedicate, ce pot fi descărcate gratuit.

Donarea de sânge rămâne un fel de a face bine, aflat la îndemână multora.

Pentru a spori eficiența acestui gest, este bine să donăm și în perioade în care nu există apeluri publice pentru a dona, adică în perioade în care un număr mai mic de persoane recurg la acest gest.

Totodată, donarea de sânge are beneficii pentru sănătatea donatorului, și este răsplătită cu posibilitatea de a solicita ca în ziua donării să fie acordată zi liberă, precum și un beneficiu material.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.