Ce au pățit 3 șoferi ”șmecheri”!

0
5

Există unii șoferi care atunci când se află în trafic se consideră mai presus decât ceilalți participanți și încearcă să arate cât de ”șmecheri” sunt ei. Unii dintre aceștia sunt potoliți de oamenii legii, atunci când sunt depistați, evident. Trei conducători auto au rămas pietoni, sâmbătă, după ce au avut un comportament agresiv în trafic.
Primul a fost depistat de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești. Laurențiu H. un tânăr de 24 de ani, din Mălureni, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu. Când a plecat de pe loc acesta a demarat în viteză cu scârțâit de roți și patinarea lor în gol.
Oamenii legii l-au tras pe dreapta și, mai întâi, i-au verificat documentele.
S-a constatat că avea permis valabil dar și că șoferul nu purta centura de siguranță și nu avea dotările corespunzătoare (respectiv trusă, triunghi și stingător de incendiu).
Ca urmare a abaterilor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 580 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.
Alți doi bărbați au fost lăsați fără permis de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni tot sâmbătă. Marian D., aflat la volanul unui BMW și Octavian V., care conducea un Opel, păreau că fac întrecere și se șicanau în trafic.
La fel ca în primul caz, ambii conducători auto au fost amendați cu câte 580 lei și le-au fost reținute permsiele pe câte 30 de zile, tot pentru comportament agresiv în trafic. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.