”Doar rezultatul mă mulțumește!”

0
  • Antrenorul Eugen Neagoe, nemulțumit de jocul Argeșului

Chiar dacă FC Argeș a reușit să câștige partida cu Gloria Buzău, scor 2-0, Eugen Neagoe nu a fost mulțumit de jocul alb-violeților. Tehnicianul echipei din Trivale își dorește ca piteștenii să practice un fotbal mult mai bun și să fie mult mai eficienți în fața porții adverse.
Deși FC Argeș la doar două puncte în urma formației CS Mioveni, ocupanta 6, antrenorul nu își face calcule pentru play-off.

”Trebuia să-i pasăm, să avem posesie”

”Principalul” alb-violeților a indicat problemele din jocul echipei sale și speră să le remedieze din mers: ”Sunt foarte importante cele trei puncte. Cred că este cel mai mare câștig în această zi. Am reușit să luăm cele trei puncte în urma unui joc să spun mai mult tactic, pe care l-am pregătit destul de bine. Băieții au făcut o muncă foarte bună, dar, sincer, nu sunt mulțumit de joc, chiar dacă am câștigat cu 2-0. Sigur, vreau să arătăm altfel, să arătăm mult mai bine, și le-am spus și acum, în vestiar, băieților, să se bucure în această zi, iar de mâine să se concentreze și să se gândească la lucrurile mai puțin bune pe care le-am făcut, pentru că, așa cum am spus, vreau să arătăm mult mai bine și să ne gândim la următorul joc. Aș vrea să nu intrăm în panică niciun moment când conduci cu 1-0, cu o echipă care era presată și de rezultat și de public, trebuia să-i pasăm, să avem o posesie foarte bună, să nu intrăm în panică, să ținem de minge, să ne creăm alte și alte situații. Sigur, sunt de puțin timp la echipă, dar vreau să arătăm mult-mult mai bine. Suntem departe de play-off în acest moment. Știam încă de când am venit aici, la FC Argeș, că va fi o muncă foarte grea, foarte complicată, dar asta este, am plecat la drum. Cu oamenii care conduc acest club sper să reușim. Acum nu aș putea să spun când. Îmi doresc cât mai rapid ca FC Argeș să revină în prima ligă”, a spus Neagoe.

”N-am văzut nicio echipă care să joace extraordinar”

Tehniucianul piteștenilor afirmă că în liga secundă nu se joacă un fotbal spectaculos: ”Nici celelalte echipe nu practică vreun joc spectaculos. Nu, Liga a 2-a este foarte grea, foarte dificilă, toate echipele încearcă să câștige puncte, toate echipele se bat. Este o luptă, sincer, la fiecare partidă. Inclusiv dacă joci cu echipele mai slab cotate, din subsolul clasamentului. Eu nu am văzut nicio echipă în Liga a 2-a care să practice un joc extraordinar și să spui că, da, echipa respectivă… Nu, nu am văzut. În primul rând punctele vor face diferența în lupta pentru promovare. Noi avem multe puncte de recuperat. Am spus, le-am spus și jucătorilor. Nu trebuie să fie o presiune în plus. Noi suntem cei care putem să îndreptăm lucrurile. Sigur, mai avem opt jocuri. Dacă vom reuși să le câștigăm pe toate, intrăm în play-off. Dacă nu vom reuși să le câștigăm, nu știu ce se va întâmpla în următoarele jocuri. Și atunci va fi, probabil, destul de greu să ajungem acolo”.

”Să arătăm ca o echipă matură, cu personalitate”

Antrenorul echipei FC Argeș are mari pretenții de la jucătorii săi și vrea un joc solid: ”Este al doilea joc oficial. Eu vreau și le-am spus băieților, am pretenții mari de la ei, sunt unii jucători cu experiență mare, unii care au jucat în Liga 1 și vreau să arătăm alt fotbal, vreau să arătăm un joc mult mai bun. Atât am putut, sincer, astăzi. Jucătorii și-au dorit, au făcut un efort fantastic, au alergat foarte mult, pe o vreme superbă, dar atât au putut. Nu au putut să țină de minge, au făcut greșeli foarte mari. Probabil m-ați văzut și pe mine destul de agitat, nu nervos, pentru că nu vreau să arătăm așa, ca o echipă care intră în panică, care pierde ușor mingea, care vinde ușor mingea adversarilor. Nu, vreau să arătăm ca o echipă matură, cu personalitate, care știe ce are de făcut”, a încheiat Neagoe. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.