A aruncat o pisică în foc!

0

Un gest incalificabil a fost făcut de un piteștean, în vârstă de 36 de ani, care a fost trimis în judecată pentru rănirea animalelor, cu intenție, fără drept. Dacă va fi găsit vinovat el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni, la un an.
Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat cercetările în dosarul penal, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea animalelor, cu intenție, fără drept”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 25 alin 2 lit. d din Legea 205/2004 R privind protecția animalelor. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în cursul serii de 23 septembrie a.c., G.C.A. un bărbat de 36 de ani, din Pitești, în timp ce se afla într-o parcare din municipiul Pitești, ar fi prins o pisică și ar fi aruncat-o în focul de tabără la care participa în acea locație.
Pisica a reușit să iasă din flăcări și a fost transportată, de către proprietarul său, la un cabinet veterinar, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, întrucât prezenta arsuri. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. M.S.