Vrea 12 puncte până în iarnă

0

Antrenorul Eugen Neagoe vrea să încheie anul în forță și le cere elevilor săi să dea totul în cele patru etape care au mai rămas de jucat din prima parte a sezonului: ”Mi-a dori să le obținem cele 12 puncte care sunt în joc, însă nu știu dacă le vom putea lua maximum în cele patru partide care au mai rămas până la intrarea în vacanța de iarnă. Întâlnim adversari buni, care își doresc să ajungă în play-off și să revină în prima ligă. Vom face tot ce depinde de noi să revenim unde ne este locul. Cunoaștem realitatea, știm unde suntem, vedem clasamentul. În primul rând, trebuie să jucăm fotbal, să avem o atitudine corectă, să facem un efort foarte mare și să ne respectăm suporterii. Asta le-am cerut băieților.

Jucătorii își aleg drumul
Tehnicianul grupării din Trivale nu intenționează să opereze schimbări în cadrul lotului până la intrarea în pauza de iarnă: ”Nu am în minte acum să renunțăm la un jucător mâine sau poimâine. Nu vreau să facem acest lucru, însă dacă va fi cazul , ei sunt singurii care își aleg drumul. Cei care își doresc să rămână alături de noi și vor merge pe același drum, vor rămâne. Cei care nu vor să meargă în aceeași direcție cu noi, ne vom despărți de ei” a spus Neagoe.

Răuță, indisponibil
În partida de sâmbătă, cu Concordia Chiajna, antrenorul Eugen Neagoe nu se va putea baza pe mijlocașul Alexandru Răuță: ”A fost suspendat etapa trecută, iar acum va lipsi din cauza unei probleme medicale. Nu va face deplasarea la Chiajna. Aceasta este singura absență cu care ne confruntăm pentru acest meci” a declarat tehnicianul alb-violeților, la conferința de presă premergătoare partidei cu Concordia Chiajna. M.D.