Magia Orchestrei de Salon, la Filarmonica Piteşti

0

Elegant şi casual – muzică de salon şi armonii pop-rock se întâlnesc din nou într-o fascinantă experienţă crossover, în concertul TIMELESS MOOD. Ineditul eveniment de crossover, cu muzică de salon, va avea loc pe scena Filarmonicii Piteşti, astăzi, de la ora 19.
În prim-plan va fi MH Orchestra, singura orchestră de muzică de salon din România. Intrarea este liberă.
Un program muzical diversificat
Magia muzicii va învălui publicul în forma pură şi rafinată pe care i-o conferă interpretarea unicei orchestre de salon din România: MH Orchestra, care îşi asumă rolul de pilon principal al conceptului TIMELESS MOOD. Potrivit lui Radu Petrovoci, fondator MH Orchestra, „TIMELESS MOOD a luat naştere din dorinţa de a face cunoscut conceptul de muzică de salon şi de a dezvolta gustul publicului pentru muzica cultă. Venim cu această abordare inovatoare, în care sălile de concerte vor fi deschise tuturor, intrarea fiind liberă, iar programul va fi elaborat de aşa manieră încât să aducă în faţa publicului atât secvenţe clasice foarte cunoscute cât şi melodii pop-rock, reorchestrate simfonic.”
Alături de MH Orchestra, singura din ţara noastră care duce mai departe tradiţia austro-germană a orchestrei de salon se vor afla, pentru momente solistice, soprana Oana Maria Şerban şi tenorul Florin Budnaru. Repertoriul va traversa epocile muzicale, astfel că din programul fiecărei serii vor face parte secvenţe clasice de referinţă, precum Valsul nr 2 de Shostakovich sau Carusso, alături de refrene fără vârstă precum “My Way,” “La Vie En Rose” sau “Time To Say Goodbye,” toate prezentate într-o manieră somptuoasă, specifică evenimentelor de înaltă ținută. Evenimentul este organizat de Asociația Maestrul Hiram Orchestra | MH Orchestra şi finanţat de Ministerul Culturii. Pentru a rezerva locuri, contactați casa de bilete a Filarmonicii. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 18. I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.