”Sperăm să continuăm tot așa!”

0
  • Constantin Schumacher după victoria cu Tunari

Antrenorul principal al Mioveniului, Constantin Schumacher s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi după victoria clară obținută cu CS Tunari. 

”Pentru mine a fost un meci tensionat, mă așteptam să fie un meci mai dur, dar băieții s-au motivat foarte bine, îi felicit! Au înțeles că trebuie să își consolideze o poziție câștigată de ei prin muncă, în toată această perioadă. Îi felicit pe toți, cei care au intrat din primul minut, cei care au intrat pe parcurs. Le mulțumesc și celor din conducere, sunt alături de noi în aceste momente grele.

Mergem înainte, suntem un grup unit, frumos și sper să continuăm tot așa. A fost unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Am întâlnit o echipă care se bate la retrogradare, dar ne-a fost greu. Avea meciuri în care nu a pierdut, am fost să văd și meciul din Cupa României, cu FC Voluntari, când au jucat mult mai consistent.

Am citit bine adversarul și am obținut cele trei puncte. Motivația jucătorilor a contat, asta m-a bucurat! Știau că dacă vor intra motivați și cu atitudine nu pot avea probleme. Trașcu, și săptămâna trecută a dat așa gol, la antrenamente. Sunt bucuros pentru el, pentru toți jucătorii.

Avem un parcurs bun și îi felicit pe toți jucătorii. Remarc toată echipa însă, jucătorii au avut atitudine bună, au demonstrat că sunt o echipă, iar cu asta am spus tot! E foarte greu de menținut această poziție. E ușor să ajungi acolo, dar e greu să rămâi acolo. Mai sunt trei meciuri grele, cu echipe care vor promovarea” a declarat Șumi. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.