Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 2 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Pitestean cinstit

  Bravo!

  Sa speram ca si judecatorii de la recurs se vor tine tare si nu se vor lasa impresionati de personalitatea fostului primar.

  Nu prea inteleg bine mersul justitiei, dar ma asteptam ca o cerere de eliberare conditionata a unei persoane publice si influente precum a fost si inca este dl. Pendiuc
  sa fie judecata in alt judet (pentru ca judecatorii sunt si ei pitesteni si poate au nevoie uneori de influenta vreunui primar din orasul lor)

  Reply
 2. 2

  Pitestean cinstit

  Cat despre faradelegile primarilor Pitestiului de dupa 1989…
  stau marturie blocurile noi ridicate pe spatii verzi intre blocuri vechi, defrisari si vile construite in Padurea Trivale, recenta hotarare a CL Pitesti de a declara Padurea Trivale drept „parc natural” in loc de „arie protejata” etc.
  De cate dosare au scapat Pendiuc si succesorii lui…

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .