A început votul pentru proiectele de bugetare participativă

1

Până pe 15 decembrie este deschisă sesiunea de votare, în cadrul bugetării participative, pe platforma: https://eportal.primariapitesti.ro/…/portal+bugetare… M.D.
Ca urmare a finalizării analizei tehnice și legale a propunerilor de proiecte depuse, au fost declarate eligibile următoarele proiecte:
1. SMART TRASH – Containere inteligente și automate de reciclare în municipiul Pitești domeniul: Amenajare spații publice ;
2. Toalete publice – amplasarea de toalete publice lângă locuri de joacă și parcuri domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă;
3. Reabilitare teren sport Exercițiu domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă;
4. Turul istoric al comunismului în Pitești – diversificarea ofertei culturale a orașului pentru turiști și localnici, prin realizarea de panouri informative în limbile română și engleză, plasate în locuri cheie pentru istoria comunismului în comunitatea piteșteană, având ca reper Experimentul Pitești domeniul: Amenajare spații publice;
5. Teren multifuncțional cartier Războieni domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă.
Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe platforma https://eportal.primariapitesti.ro/…/portal+bugetare… sau autentificarea pe platformă, dacă există deja un cont creat. Etapa de vot se va desfășura exclusiv online.
Dintr-un anumit domeniu, doar un proiect poate fi votat!
Ultima zi pentru vot: 15 decembrie 2023

1 COMENTARIU

  1. Cotet are o actiune cu padurea Trivale obsesiva.E treaba lui sustine o varianta nu se stie exact care este varianta buna cu pădurea Trivale.
    Intrebarea pentru Cotet este de ce nu are actiuni de revolta in fata primariei si in consiliul local pe lucruri grave care intr-adevar afecteaza viata pitestenilor de zi cu zi:pretul de jaf la apa si pretul de jaf la termoficare.Nu nu mai ca nu se revolta in fata primariei sau in consiliul local dar a si votat pentru majorari aberante in consiliul local atat el cat si consilierii PNL si USR.
    Acolo este un jaf zilnic din buzunarele pitestenilor.
    La termoficare au aprobat in mod iresponsabil preturi de zici ca produce diamante.
    In fiecare primavara vine cu o majorare de pret.Nu se cere o descompunere de costuri,un plan de reducere de costuri nu se cere nimic.Vin jefuitorii pun din pix un pret si complicii lor din consiliul local voteaza.Adica ei traiesc pe alta planeta nu in Pitesti .Nu au copii,frati,mame,surori.
    Sunt deasupra tuturor.
    La apacanal s-a spus oficial clar ca dupa terminarea investitiilor in 2020 pretul o sa scada semnificativ(asta era si scopul investitiilor)
    .Nu au scazut au crescut printr-o inselatorie facuta de Gentea si muscata de consilerii locali si pretul a crescut progresiv in fiecare an fara stres pentru banditii de la apa canal.
    Deasemenea Cotet ar trebui sa se lege de usa primariei pentru ce se intampla la FC Arges.
    De ce nu pune întrebări primarului in sedinte:ce cauta groparul Stanciu la FC Arges de ce a fost adus si la insistentele cui,ce face Alexe sluga Dinamo,ce face Foamete -toate contractele in defavoarea clubului,ce e cu Garita plecat ilegal ?si gratis,jaful banilor cu impresarii.Jucatori din jungla sau ratati platiti pentru nimic.
    Cam ipocrit tipul …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.