În căutarea celei de-a șaptea victorii

0

Baschet

Echipa de baschet masculin a Piteștiului va încerca să obțină a șaptea victorie din această ediție din Liga Națională de Baschet Masculin. FC Argeș Basketball înfruntă astăzi, de la ora 19.00, în deplasare, pe CSM Târgu Mureș. Înaintea acestui duel, piteștenii ocupă locul 2, cu 13 puncte, în timp ce mureșenii se situează pe locul 3, cu 11 puncte.

Volei
Derby-ul suferinței
Voleibalistele de la FC Argeș vor încerca în acest week-end să obțină prima victorie din această ediție de campionat. Echipa pregătită de Paul Bogdan va întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, pe CSU Târgu Mureș, în cadrul etapei cu numărul 7 din Divizia A1 de volei feminin. Înaintea acestui duel., argeșencele ocupă locul 10, cu 3 puncte, iar piteștencele se situează pe locul 12, ultimul, cu 0 puncte.

Automobilism
Gala Campionilor, pe 16 decembrie
Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv a hotărât ca evenimentul Gala Campionilor 2023 să se desfăşoare în Bucureşti, în Aula Magna a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica, la data de 16 decembrie. După ce anul trecut Gala Campionilor FRAS a fost organizată la Opera Națională din București și în acest an cea mai mare festivitate de premiere la nivelul unei federații sportive din România va fi organizată tot în Capitală. Gazda evenimentului programat sâmbătă, 16 decembrie 2023, va fi Aula Magna a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București (str. Splaiul Independenței nr. 313), o construcție modernă, cu 1.200 de locuri şi dotată cu un sistem audio-video de ultimă generaţie. Aula Magna UPB a găzduit peste 300 de evenimente, de la conferinţe, concerte, piese de teatru, până la lansarea producţiei Netflix „Wednesday”, în urmă cu un an. M.D.