Mioveniul, victorie în amical

0

CS Mioveni a câștigat cu 6-1 amicalul disputat pe propriul teren, contra liderului Ligii a 4-a, Zimbrii Lerești. Prima repriză s-a terminat la egalitate 1-1, prin golurile lui Coșereanu și Nilă, fost jucător al echipei galben-verde. După pauză, gazdele au mai punctat prin Căprescu, Massaro (două) și Tincău (două). Liga 2 a fost întreruptă în acest week-end din cauza meciurilor echipelor naționale. Mioveniul va juca în campionat, sâmbăta viitoare, pe ppropriul teren, cu Metaloglobus.
Handbalistele au încheiat cu victorie

Handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 au încheiat anul cu o victorie. Alb-albastrle au învins în deplasare cu 33-23 pe Știința București, ultima clasată. Acumulând 10 puncte în 11 partide, după această victorie, CS Dacia a urcat în clasament pe locul 11, poziție ce duce la baraj, dar la egalitate cu locul 10, care se salvează direct. Campionatul intern se întrerupe pentru participarea României la Campionatul Mondial, care începe în decembrie și se va relua pe 13 ianuarie.
Tineretul a spulberat Albania
Echipa națională de tineret a României a învins fără drept de apel, Albania, cu 5-0, pe stadionul Giulești, tot în preliminariile EURO. Tricolorii mici, antrenați de Daniel Pancu au acumulat 9 puncte în 4 partide, fiind acum pe locul 2 în clasament. Ca în toate partidele din această campanie de calificare, Cristi Ignat de la CS Mioveni a fost titular și a jucat tot meciul. În schimb, Mario Tudose de la FC Argeș aflat la prima selecție la acest nivel, nu a fost oprit în lot, fiind trimis în tribune.
O victorie și două remize în Liga 3
Echipele argeșene din Liga 3 au terminat și în această etapă neînvinse, reușind să adune în 3 partide, 5 puncte. Astfel, Unirea Bascov a obținut a patra victorie în acest sezon câștigând acasă cu Oltul Curtișoara, nou-promovata ARO a remizat acasă cu ultima clasată CS Păulești 1-1, în timp ce AFC Câmpulung a scos și ea remiză, 1-1, în deplasarea de la liderul clasamentului, Olimpic Cetate Râșnov. În acest an, se mai joacă în Liga 3 încă două etape, a 14-a și a 15-a. S.M.