Hoțul fura cu proprietarii în casă!

0

Tupeu inimaginabil pentru un cunoscut hoț, în vârstă de 28 de ani! A intrat într-o casă profitând de faptul că ușa era descuiată și a furat banii dintr-o geantă lăsată de cei ai casei, în hol. În timp ce ”opera”, proprietarii erau în casă. A fost surprins de fiica acestora și ca să scape a fugit. A fost prinsă exact după o lună de la comiterea faptei. M.Sandu
Pe data de 21 octombrie, în jurul orei 21.00, tânărul se afla în cartierul Trivale și a intrat, fără drept, într-o curte. A încercat ușa și profitând de faptul că era descuiată, a intrat în casă. În hol a văzut o geantă lăsată pe o comodă. A scotocit după portofel și a furat din el 50 de lei. În timp ce scotocea după alte bunuri, de la etaj a coborât fiica proprietarilor, o tânără, în vârstă de 20 de ani. Când a dat cu ochii de hoț, acesta a țipat iar individul a rupt-o la fugă. A fost alertată poliția iar cazul a fost preluat de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Oamenii legii l-au identificat e autor și luni la o lună de la comiterea fapti, l-au reținut este vorba de Puiu Z., de 28 de ani din comuna Moșoaia, cunoscut de oamenii legii. Acesta împreună cu fratele lui a comis mai multe furturi.
Cei doi sunt specializați în furtul de mașini. În urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 noiembrie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.