”Rizzi nu ne mai putea ajuta pe termen lung”

2

#Antrenorul echipei FC Argeș a anunțat motivul despărțirii de fundașul argentinian

La aproape o lună distanță după ce FC Argeș și-a încheiat conturile cu Facundo Rizzi, antrenorul Eugen Neagoe a spus motivul pentru care a renunțat la jucător.
Tehnicianul grupării din Trivale consideră că argentinianul nu mai putea ajuta echipa: ”Am ajuns la concluzia că Rizzi este un jucător care nu ne poate ajuta pe termen lung. Rămânea încă o lună, două luni de zile și nu cred că mă mai puteam baza pe el.
Sigur, au fost și alți jucători care au greșit. Dacă vom considera, și sigur acest lucru se va întâmpla, la sfârșitul acestui an, că vor fi jucători care nu ne pot pot ajuta, care nu pot crește nivelul jocului și al echipei, ne vom strânge mâna și vor pleca”, a explicat Eugen Neagoe.
Sud-americanul a ajuns la echipa din Pitești în ianuarie 2023 și a evoluat în prima ligă în 16 meciuri, 15 ca titular, iar în Liga 2 a jucat în toate cele 10 partide din campionat de până la momentul despărțirii. Per total, Rizzi a strâns 28 de meciuri pentru FC Argeș și nu a marcat.

”Vom face o analiză serioasă”

După ultima etapă din acest an, antrenorul piteștenilor este decis să mai renunțe și la alți jucători: ”Avem ceva probleme de lot. Răuță este în continuare accidentat. Mai vechii jucători cu probleme, Balgiu, Mihalic, care nu vor face parte din lot. De fapt, ei au fost accidentați pe toată această perioadă de toamnă, ei nu au ajutat aproape deloc echipa și, sigur, vom face o analiză foarte-foarte serioasă acum, la finalul acestui an”, a mai spus Neagoe. M.D.

2 COMENTARII

  1. M-am lămurit si cu tine,Neagoe,după 0-2 la Piatra Neamț.Aceleasi gloabe,aceeasi tactica.Ce faci,ne duci in liga 3.?Gentea,bagami-as p..a in gura voastră de psdisti..Vad ca voi distrugeri FC ARGES,dar nici nu luati masuri.

  2. Aduceți-l înapoi pe Isfan și puneți lângă el un vârf…
    Găsiți un coordonator cu experiență
    Oricum campionatul ăsta e compromis
    Poate cel următor…
    Grijă mare cu C-ul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.