Amenzi la tăierea copacilor din oraș

0

La Mioveni, odată cu venirea înghețului, s-a început toaletarea și tăierea copacilor lucrări recomandate în această perioadă. S.M.
Autoritățile locale au înștiințat deja locuitorii orașului de actele pe care le au nevoie pentru a efectua aceste lucrări. Astfel, este necesar un aviz emis de primărie, iar întreaga operațiune trebuie să se desfășoare conform legislației în vigoare pentru a nu produce vătămarea arborilor, altfel cel care face tăierile riscă amenzi serioase, conform legii privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților. Pentru obținerea avizului de specialitate trebuie depusă o solicitare la Registratura primăriei Mioveni, în care să se menționeze executarea operației considerati oportună și motivele pentru care se dorește acest lucru. Primăria va institui o comisie care va verifica solicitarea, iar în urma constatărilor se va elibera sau nu avizul de toaletare/defrisare.
Dacă avizul este favorabil, reprezentanții societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Miovenivor fi solicitați să efectueze operațiunile solicitate. Măsura doborârii / toaletării se ia numai după constatarea problemei: prezintă pericol de prăbușire, cu producere de daune; este uscat; este în declin biologic; este scorburos; afectează contrucțiile adiacente (imobile, garduri, etc), este amplasat pe un loc unde se vor realiza viitoare contrucții aprobate; sunt necesare unele lucrări de interes public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.