Tentative de fraudă online în numele CEZ

0
0

 

Compania CEZ România anunță că în ultima perioadă au avut loc tentative de fraudă, fiind trimise mesaje false în numele societății privind plata facturilor. CEZ îi avertizează pe clienți să nu ia în seamă decât mesajele personalizate care conțin codul de client și suma exactă de plată, care au ca expeditor CEZ VANZARE.   M.S.

”În ultimul timp, am primit sesizări despre primirea unor SMS-uri în numele CEZ Vânzare / CEZ în care se solicită plata facturii prin accesarea unui link. În cazul în care ai accesat deja un astfel de link, te rugăm să contactezi cât mai rapid banca ta pentru a-ți indica ce trebuie să faci mai departe. Îți recomandăm să fii precaut și vigilent pentru a nu cădea pradă diverselor tipuri de fraudă! Metodele de plată prin care poți plăti factura CEZ Vânzare sunt menționate pe factură, dar le poți regăsi și aici:
https://www.cezinfo.ro/modalitati-de-plata/ Rămânem la dispoziția ta oricând ai nevoie de informații suplimentare sau când nu ești sigur că SMS-ul sau e-mailul primit este trimis de noi! Contactează-ne prin canalele oficiale de comunicare: https://www.cezinfo.ro/contact/” este mesajul transmis de CEZ România. Reprezentanții companiei atenținază cineții să nu dea curs unor SMS-uri care nu au ca expeditor CEZ VANZARE (scris corect, cu cez nu Cez vanzare), cel care nu conin date personalizate, cum ar fi codul de client și suma exactă de plată. Important este faputl că mesajel de paltă trasmise de CEZ VANZARE sunt redirectionate către My CEZ nu către alte site-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.