Comunicat de presă Finalizarea proiectului CONSTRUCȚIE HALĂ PRODUCȚIE ȘI ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE SC IVRE CONCEPT SRL

Data: 18.12.2023

Finalizarea proiectului

„ CONSTRUCȚIE HALĂ PRODUCȚIE ȘI ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE IN VEDEREA FABRICĂRII ARTICOLELOR DE IMBRĂCĂMINTE PENTRU LUCRU DE CĂTRE      SC IVRE CONCEPT SRL”

IVRE CONCEPT S.R.L.,  în calitate de Beneficiar,  anunță finalizarea proiectului „CONSTRUCȚIE HALĂ PRODUCȚIE ȘI ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE IN VEDEREA FABRICĂRII ARTICOLELOR DE IMBRĂCĂMINTE PENTRU LUCRU DE CĂTRE SC IVRE CONCEPT SRL”, cod MySMIS 139317 finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 -Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor,  Apelul de proiecte POR/780/2/2

Obiectivul general al proiectului a vizat dezvoltare durabilă prin crearea unei unități noi de producție, respectiv construcția unei hale de producție  moderne și dotarea cu echipamente de producție  in sectorul fabricării articolelor de imbrăcăminte pentru lucru – cod CAEN 1412, prin achiziționarea de  echipamente și active necorporale specifice.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

• Extinderea activitatii prin abordarea unui sector nou „Fabricarea articolelor de imbracaminte pentru lucru” – cod CAEN 1412
  • Construcție hală de producție și  achiziționarea de echipamente noi, de inaltă productivitate, in domeniul fabricării articolelor de imbrăcăminte pentru lucru
  • Certificarea in cadrul proiectului a procesului de etichetare a imbracăminții de lucru in vederea spălării industriale
  • Crearea a minim un nou loc de muncă pentru persoanele provenind din categorii defavorizate

Rezultatele proiectului au constat în:

• Realizarea și implementarea proiectului conform Ghidului Solicitantului și Contractului de finanțare
  • Achiziționarea bunurilor și serviciilor conform Contractului de finanțare
  • Asigurarea vizibilității proiectului conform măsurilor de informare și publicitate

Valoarea totală a proiectului este de 7.777,829,14 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 4.640,849,43 lei, din care finanțată din Fondul European pentru Dezvoltare Regională 3.944,722,04 lei și Bugetul Național 696,127,39 lei.

Impactul investiției la nivelul regiunii de implementare va consta în  creșterea calității fabricării articolelor de imbrăcăminte pentru lucru, cod CAEN 1412, precum și în crearea de noi locuri de muncă.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Dna. Carla-Victorița Tănase – administrator, cu următoarele date de contact: telefon 0729945945, E-mail: ivreconceptsrl@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.