Noul centru de afaceri a fost inaugurat la Pitești!

0

Astăzi, 18 decembrie 2023, a avut loc recepția lucrărilor de modernizare, reabilitare și dotare a clădirii din strada Frații Golești, acolo unde va funcționa centrul de afaceri PITEȘTI BUSINESS HUB-PROSANT. Este vorba de un proiect de reabilitare a unei clădiri din strada Frații Golești, iar costurile s-au ridicat la peste 15 milioane de lei.

Centrul de afaceri ”Business Hub-Prosant”este pe strada Frații Golești, nr. 6. Suprafața reabilitată este de 2450 mp teren, din care suprafața construită este de 776 mp. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală este de 15.554.939, 315 lei, inclusiv TVA. La Centrul de business de tip „incubator de afaceri”, clădirea existentă a fost reabilitată, fiind amenajate birouri, sală de conferințe și sală de mese. Aici vor funcționa mai multe firme din categoria IMM-urilor.

”Clădirea aparține municipalității și, în parteneriat cu INCERTRANS, vom aduce la Pitești, din toată regiunea, un număr de minimum 16 firme care vor desfășura activități de cercetare-dezvoltare în diverse domenii. Sprijinim antreprenoriatul, oferindu-le condiții excepționale de incubare, chirie modică și utilități gratuite pentru 3 ani”, a precizat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Scopul incubatorului de business de la Pitești, este reprezentat de facilitarea inițierii și dezvoltării de întreprinderi inovative, bazate pe tehnologii avansate, în domeniul cercetării – dezvoltării.

Beneficiile principale pentru antreprenori sunt sprijinirea firmei până la dezvoltare sau maturitate, astfel:

-Instruire specializată;

-Găzduire fizică în incubator (acces la spații de producție/servicii echipate, la facilități, utilități);

-Servicii administrative (recepție, secretariat, securitate, comunicare, curățenie, bufet);

-Servicii de contabilitate, juridice şi financiare;

-Servicii de marketing și mentorat, coaching direct;

-Servicii suport de afaceri şi capital;

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.