Adrian Mutu, în doliu!

0

Zi neagră pentru cunoscutul fobalist și antrenor argeșean Adrian Mutu. Mama lui, Rodica Mutu, a murit la vârsta de 71 de ani, după o lungă și grea suferință. Anunțul trist a fost făcut chiar de către sora ”Briliantului”. Se spune că mama cunoscutului sportiv era în stare foarte gravă de câteva săptămâni. M.S.

Anunțul trist a fost dat de Laura Mutu, sora sportivului. ”Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a fost mesajul emoționant al acesteia.

Tragedia vine după ce luna tecută, părinții ”Briliantului” au sărbătorit 50 de ani de căsătorie. ”Ce aniversare formidabilă aveți astăzi! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de aur! Fie ca amintirile frumoase dobândite în acești ani să vă bucure mereu sufletul ! Vă doresc să aveți parte de acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului! In sufletul meu veți rămâne mereu tineri si va admir cum ați păstrat această iubire timp de 50 de ani și va doresc cât mai mulți de acum încolo ! La mulți ani, mama și tata ”, scria Adrian Mutu pe 3 noiembrie pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul Decebal Rădulescu, de la Digi Sport, prieten cu Adrian Mutu, a transmis condolenațe familiei după ce a aflat vestea tristă. Acesta a mărturisit că știa că mama antrenorului era în comă de ceva timp. ”De câteva săptămâni Rodica Mutu( mama lui Adrian Mutu) era în comă . Fostul căpitan al echipei naționale a ținut în suflet , la secret suferința . Azi , cea care a adus pe lume unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i a avut țara asta, nu mai e. Am cunoscut o personal . Bine de tot. Și-a iubit copiii și nepoții fără limite . A fost ca un scut pentru ei. O mamă și o bunică exemplu . Îți mulțumim , Rodica Mutu! Dumnezeu să te odihnească în pace”, este mesajul postat de jurnalist.

La rândul lor, reprezentanții Clubului FC Argeș au transmis: ”Clubul FC Argeș este alături de Adrian Mutu în aceste momente grele pricinuite de decesul mamei sale. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.