Primarul Georgescu nu scapă de arest!

1
2

Tribunalul Argeș a menținut, joi 21 decembrie, măsura arestului preventiv pentru primarul Mioveniului, Ion Georgescu. Ediul va rămâne în arest, la penitenciar, deși a încercat să mai multe ori să obțină, în instanță, înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu. Decizia nu este definitivă și va putea fi contestată, dar în mod cert ediul va petrece Crăciunul în arest având în vedere zilele libere ce vor fi date de sărbători, zile în care instanțele vor judeca decât dosare urgente. M.S.

Judecătorii au verificat joi, măsura preventivă și au dispus: ”În temeiul art. 348 rap. la art. 207 alin. 4 şi 6 C.proc.pen.: Menţine măsura arestului preventiv dispusă prin încheierea nr. 143/05.10.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş în dosarul nr. 4939/109/2023 faţă inculpatul GI. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen.: Cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului. Stabileşte termen pentru o nouă verificare a măsurii preventive la data de 10.01.2024 ora 09:30. În temeiul art. 205 alin. 1 C.proc.pen.: Împotriva prezentei încheieri se poate formula contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 21.12.2023, ora 13:00”, după cum scrie în decizie.

1 COMENTARIU

  1. DNA nu cercetează darea de mita, din partea conducerii DACIA, prin reangajarea lui Georgescu, cu acte false antedatate, în valoare de 20000 euro, probabil prin acordarea de facilități firmei DACIA, prin păgubirea statului roman? De ce corupția șefilor de la DACIA, este trecuta sub tăcere, prin sabotarea statului roman? Toți șefii psd au fost mituiti de șefii DACIA, pentru subminarea economiei românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.