Anunt public privind decizia etapei de incadrare

0
0

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

            S.C. GF CASTING SOLUTIONS S.R.L., titular al proiectului „Construire Foraj alimentare cu apa – F2„, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare „fara evaluare de impact asupra mediului, fara evaluare adecvata si fara evaluare a impactului asupra corpurilor de apa„, de catre Agentia pentru Protectia Mediului Arges, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ” Construire Foraj alimentare cu apa – F2″ propus a fi amplasat in comuna Bradu, sat Geamana, Drum 23 nr.44, judetul Arges.

            Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Arges cu sediul in Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50, judetul Arges, in zilele de luni-vineri intre orele 10:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http:/ / apmag.anpm.ro

            Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare la sediul APM Arges, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Arges.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.