Bărbat omorât de tren la CNCD

1

Un piteștean, în vârstă de 45 de ani, a murit în urmă cu puțin timp fiind lovit de tren la trecerea de cale ferată de lângă CNCD.

Polițiști din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș se află la fața locului pentru cercetări. Oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost lovit de trenul Regio care circula pe ruta Curtea de Argeș-Pitești. Polițiștii vor să afle daca bărbatul a fost lovit accidental sau este vorba de suicid. Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.

1 COMENTARIU

  1. Primaria Pitesti a construit in zona Lidl o trecere de pietoni care duce spre nicaieri.
    Adica pietonul venind de pe Calea Bascov din zona blocurilor ar trebui sa traverseze, apoi sa mearga circa 200m pe trotuarul inghesuit intre Calea Bascov si calea ferata,
    apoi ajuns la bariera CNCD pietonul trebuie sa se „descurce” si sa treaca peste calea ferata printre traverse
    si in sfarsit sa faca circa 200m in sens invers pe straduta care duce spre Lidl.

    Evident constructia trecerii de pietoni si a trotuarului a fost facuta cu bani publici in interes privat (interesul firmei Lidl de a atrage clienti)
    si ne putem doar gandi la ce ‘argumente’ a folosit Lidl pentru a convinge primaria sa faca asa ceva.
    Bineinteles ca daca le adresam o intrebare pe cale oficiala (o petitie pe site-ul primariei) cei de la Primarie vor nega faptul ca joaca dupa cum le canta Lidl si vor veni cu cine stie ce hotarare a unei comisii de circulatie rutiera.

    Oamenii trec in continuare pe trecerea de pietoni dotata cu semafor pentru ca nu au alta trecere pe o distanta de circa 1km de-a lungul Caii Bascov.
    Si oamenii prefera sa treaca peste calea ferata printr-o zona cu vegetatie relativ deasa (tufisuri si arbori mici crescuti spontan pe langa calea ferata) expunandu-se zi de zi la pericole.

    Nici alte ziare pitestene nu ridica problema cardasiei Primarie – Lidl, caci Lidl este cumparator de publicitate la radio si in presa locala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.