Update: Bărbat mort în accident pe DN65!

0

Update: Din păcate, bărbatul în vârstă de 64 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Din cercetările polițiștilor de la Serviciul Rutier Argeș s-a stabilit, din primele veiricări, că Gheorghe H., în vârstă de 64 de ani, din Drobeta Turnu Severin ar fi provocat accidentul. Bărbatul conducea un autoturism Hunday, dinspre Slatina către Pitești. La Lunca Corbului, conducătorul auto a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal cu un Peugeot condus din sensul opus de Ion T., în vârstă de 76 de ani, din Pitești. În urma impactului  autoturismul Hunday s-a răsucit și a fost proiectat într-un TIR care circula în spatele Peugeot-ului. După coliziune Gheorghe H. a rămas încarcerat între fiarele mașini sale și a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos.  Șoferul era în stop cardio-respirator și au fost demarcate manevrele de resuscitare care au durat 40 de minute. Manevrele nu au avut succes și a fost declarat decesul lui Gheorghe H. Pe durata intervenției de la fața locului traficul în zonă a fost blocat, fiind reluat după aproximativ o oră.

Stirea inițială: Un grav accident rutier a avut loc miercuri în comuna Lunca Corbului, sat Lăngești, pe DN 65.
Din primele informații, sunt implicate un camion și două autoturisme.
Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice, descarcerare la nevoie și asistență medicală.

După prima evaluare a situației, au fost identificate două victime, una dintre acestea fiind extrasă de pompierii de la descarcerare dintr-un autoturism.
La fața locului sunt prezente echipaje ale SMURD și SAJ, care acordă îngrijiri medicale celor două persoane au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Pacientul extras este în stop cardio-respirator și i se efectuează manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.