Bătrână mușcată de câine a ajuns la spital!

0

O femeie, în vârstă de 82 de, ani din Costești, a ajuns la spital având multiple răni la picioare, după ce a fost mușcat de un câine fără stăpân. Bătrâna a fost transportată la Spitalul Costești Carol I unde i-au fost acordate primele îngrijiri și a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Pitești, leziunile fiind grave. Foto descriptiv

Cazul a intrat în atenția polițștilor care au demarat cercetări. ”În dimineața zilei de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi suferit leziuni prin mușcături de câine, în timp ce se afla în apropierea locuinței, pe raza localității Costești.

Din verificările efectuate până la acest moment, a rezultat că femeia în cauză, de 82 de ani, ar fi fost mușcată de un exemplar canin, femelă, de talie medie, fără stăpân.

Persoana vătămată a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 12 din O.G. 55/2002”, a transmis IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.