Asistentă DGASPC Argeș acuzată că a lovit un copil!

0

O asistentă medicală din cadrul DGASPC Argeș este acuzată că luni, ar fi lovit un copil instituționalizat la la CTF Valea Mare. Băiatul în vârstă de 16 ani, a formulat pângere și angajata este cercetată pentru abuz în serviciu.

Băiatul a povestit că asistenta a mers luni dimineață la el și a vrut să-i dea un tratament. Băiatul a refuzat precizând că mai întâi vrea să ia micul dejun. Atunci, susține minorul, asistenta ”s-a urcat cu genunchii pe el în pat, l-a strâns de gât lăsându-i urme pe brațe, gât și spate”. Cazul a ajuns în atenția directorului DGASPC Argeș care a dispus mutarea angajatei. De asemenea a fost făcută plângere la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș.

”La data de 04 martie a.c., minorul în cauză, însoțit de un reprezentant legal din cadrul Centrului de Tip Familial unde minorul se află instituționalizat, s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Ștefănești, unde a declarat, verbal și în scris, faptul că, în dimineața aceleiași zile, ar fi fost agresat fizic de către o angajată a centrului.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal, în care polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, au transmis repreyentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.